Mehmet Emin Acar İlkokulu

WEB https://mehmeteminacar.meb.k12.tr
Adres : GAZİ PAŞA MAH. SELİN SK. NO 6 İÇ KAPI NO 6 MERKEZ / ŞIRNAK
VİZYON : "Eğitimde değişen ve gelişen yaklaşımlarıyla her zaman çağa öncülük eden, güvenen ve güvenilen bir eğitim kurumu olarak lider şahsiyetli bireyleri hayata hazırlamak’’
MİSYON : Dünyada gelişmeleri takip ederek eğitim - öğretim alanında özgün bir model oluşturup eğitim sistemine katkı sağlamak. Özgün eğitim modelimizle kendi özdeğerlerimize bağlı, kendine güvenen ve güvenilen şahsiyet sahibi bireyler yetiştirmek. Oluşturduğumuz güven ortamıyla öğrencilerimizde var olan, cevher ve potansiyeli ortaya çıkarıp geliştirmek, hayata hazırlamak. Bireysel faklılıklarıyla her öğrencinin ; ruh yapısını analiz ederken başarılı ve mutlu olmasını sağlamak. Öğrencilerimiz hayat boyu başarılarını ve hizmetlerini takip ederek kurumsal bağlılığını sürekli kılmak.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1934
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler : 08:30-14:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Valilik,Milli Eğitim Müdürlüğü ile Öğretmenevine yürüme mesafesinde olup öğretmenlerimiz okula kendi imkanları ile gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Yeşilyurt mah. Selin Sok. No:3 Merkez/ŞIRNAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :